Buikspierkwartier

Een 15 minuten durende groepsles speciaal gericht op de buik- en rugspieren. Een perfecte workout als aanvulling op je fitness schema! en small group/circuittraining onder begeleiding van een ervaren CLUB-LIFE instructeur, die jou motiveert en zorgt voor uitdaging en plezier!

De oefeningen in het buikspierkwartier wisselen altijd. Het is daarom altijd een verrassing hoe de les eruit gaat zien. Een voordeel daarvan is dat de les altijd anders is!

Het buikspierkwartier is voor alle leeftijden. Jong en oud, ervaren of beginnend. Het is een goede aanvulling op het trainingsschema dat je volgt of als opwarmer voor een van onze andere groepslessen. Voor de echte die-hards is het een mooi moment om je laatste energie kwijt te kunnen ná een groepsles. Het buikspierkwartier geven we elke maandag tot donderdagavond 20:00 uur, reserveer dus nu een plekje via de CLUB-LIFE APP.

Voordelen Buikspierkwartier

  • Verbeter je buik en rugspieren
  • Krijg sterke en zichtbare buikspieren
  • Train altijd onder begeleding en voorkom blessures

 

Sportclub CLUB-LIFE in Hengelo is dé plek zowel voor individueel fitness en groepsfitness. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig zijn om je doelstellingen te halen.