Verantwoord fitnessen met professionele begeleiding

Indien gewenst starten we voor je eerste training met een intake en krijg je uitleg over het juiste gebruik van de cardio- en fitnessapparatuur. Daarna ben je vrij om vervolgafspraken te maken, om je trainingsschema aan te passen, of om je voortgang te meten. Bij CLUB-LIFE stel je met deskundige instructeurs een persoonlijk trainingsschema op. Deze is compleet aangepast op jouw wensen en doelen. Onze trainers zijn ervaren en hebben een achtergrond in de sportwereld. Zij zorgen ervoor dat het sporten voor jou leuk blijft. Ze staan altijd voor je klaar om je te helpen met advies, uitleg en inspiratie.

Wissel jij je fitness workouts graag af met een groepsles? Wij bieden zowel ’s ochtends als ’s avonds verschillende groepslessen aan! Bekijk ons groepslesrooster om te zien wanneer wij de groepslessen geven! 

 

Persoonlijke intake

Bij CLUB-LIFE willen we je graag beter leren kennen zodat we weten wat jouw sportbehoefte is. Zo zorgen we ervoor dat sporten leuk blijft en je terug blijft komen. Bij CLUB-LIFE in Hengelo vinden we het belangrijk dat je kan fitnessen in een veilige omgeving met een prettige sfeer.

Traject begeleiding

Je krijgt sportadvies en tips voor een gezonde leefstijl. Ook kun je vervolgafspraken maken. Hier kijken we samen naar een passend trainingsschema en meten we je voortgang. Fitness begeleiding is inbegrepen in je lidmaatschap.

Ontspannen sfeer

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij CLUB-LIFE. Iedereen is welkom en we doen er alles aan om jou een optimale sportbeleving te geven. Bij de CLUB-LIFE in Hengelo kun je genieten van een ontspannen sfeer en een persoonlijke benadering.