Personal Coaching

Personal coaching zit bij het lidmaatschap inbegrepen!

Een gezond, fit en krachtig lichaam. Het begint allemaal met goed in je vel zitten! We helpen je hierbij door persoonlijke en professionele begeleiding, zodat je komt sporten én blijft sporten. CLUB-LIFE is een sportschool die zich 100% inzet om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. We gaan dan ook graag samen met jou aan de slag om een passend plan voor je op te stellen. Bij jouw lidmaatschap zit onze kennis en hulp volledig inbegrepen, zodat jij de allerbeste kans hebt om je doelen te bereiken.

Samen stellen we jouw fitnessplan op.

Iedereen heeft zijn eigen doel, sportervaring, sociale – en werkleven. Oftewel, iedere sporter is verschillend. Door samen gericht te kijken naar de persoonlijke situatie creëren we een sportprogramma speciaal voor jou op maat. Dit doen we door een combinatie te maken van een persoonlijk sportplan en onze groepslessen. Door de juiste motivering en begeleiding gaan we samen resultaatgericht aan de slag om jouw doelen te behalen.

Sportclub CLUB-LIFE in Hengelo is dé plek zowel voor individueel fitness en groepsfitness. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig zijn om je doelstellingen te halen.