Stage plaatsen

Een stageplek bij CLUB-LIFE, wat houdt dat in?

CLUB-LIFE is een sportschool in Hengelo waar sporten met een doel centraal staat. Samen met de klant kijken we naar de sportieve mogelijkheden die binnen iemands leefschema passen.

Met onze prachtige locatie, ervaren trainers, uitgebreid groepslesrooster en een gezellige sfeer willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten/bewegen en dat ook te blijven doen! Daarom besteden we veel aandacht aan onze faciliteiten en staat persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel.

Bij CLUB-LIFE sport/beweeg je met een doel. De één komt om af te vallen, de ander om sterker te worden. Ook komen mensen hier voor de sociale contacten. Samen sporten en daarna koffie drinken of even naar de sauna is voor veel klanten een heerlijke vrijetijdsbesteding.

Bij CLUB-LIFE kennen we onze klanten. Dat komt mede door een uitgebreid introductieprogramma als je lid wordt.

Spreekt bovenstaande tekst jou aan dan is een stageplek bij onze sportschool misschien iets voor jou. We verwachten dan wel iets van je:

  • Je moet sportief zijn en dat uitstralen naar de klanten.
  • Je wilt graag wat leren. Die mogelijkheid is er bij CLUB-LIFE volop!
  • Je houdt van aanpakken: de sportschool is meer dan sporten alleen. Er moet schoongemaakt worden, je benadert onze klanten actief, er moet onderhoud aan toestellen gedaan worden. Kortom, handen uit de mouwen!

Een sportschool is geen school zoals jullie nu gewend bent. Je werkt dus ook af en toe ’s avonds en in de  schoolvakanties. Natuurlijk in overleg. Je hebt dus geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.

Maar je krijgt er ook veel voor terug:

  • Je krijgt kleding van CLUB-LIFE zodat je herkenbaar bent.
  • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten.
  • Je leert ontzettend veel: lesgeven, begeleiden van sporters, het ‘runnen’  van de bar, het onderhoud van apparaten, het omgaan met de klanten enz. Hierbij krijg je natuurlijk een prima begeleiding.
  • Je leert ‘klantgericht’ te zijn. Natuurlijk zit dat al een beetje in je aard.
  • Je mag tijdens je stageperiode in je vrije tijd gratis sporten en gebruik maken van alle faciliteiten die CLUB-LIFE biedt.

Je leert klantgericht zijn, natuurlijk zit dat al een beetje in je aard.

Je sollicitatiebrief kun je mailen naar info@club-life.nl